Scandinavian Gem Symposium 2017

Scandinavian Gem Symposium 2017 arrangeras återigen av Conny Forsberg och Jan Asplund i samarbete med Sveriges Gemmologiska Riksförening. I år omfattar symposiet två dagar där lördagen ägnas åt föredrag av flera världsledande experter inom olika delar av gemmologins områden. Elise Skalwold från New York, Richard Hughes från Bangkok, Alan Hodgkinson från Skottland, Geoffrey Dominy från Spanien och Richard Drucker från Glenview, USA representerar tillsammans med Mikko Åström och Alberto Scarani, personerna bakom MAGI Gemmological Instruments, den internationella närvaron medan Conny Forsberg och Jan Asplund är de nordiska representanterna på talarlistan.

Söndagens verksamhet består i ett antal workshops vilka är förlagda till hotellet Rimforsa Strand i Rimforsa, ca två mil från Kisa. Workshops erbjuds av Alan Hodgkinson: Visual Optict, Richard Drucker: Colored Stone grading, Conny Forsberg: Shooting Gems, om fotografering av ädelstenar samt MAGIs workshop om deras gemmologiska instrument. Först till kvarn system för deltagande på workshopsen så kom i tid!

Lördagkvällen erbjuder en middag för alla deltagare, talare och sponsorer vilken är förlagd till Rimforsa Strand, boka middagen separat via www.scangem.se! Rimforsa strand är det hotell talare och sponsorer kommer bo på och därmed kan rekommenderas att boka boende där. Storgården i Rimforsa (2016års middag och rekomenderade boende) ligger bara ca 2 km från Rimforsa Strand och är även det ett bra boendealternativ.

Samarbetspartners och sponsorer för 2017års symposium är World Gem Foundation, Sveriges Gemmologiska Riksförening, MAGI Gemological Instruments, Scandinavian Gem Academy samt Gemworld.

Se till att boka biljetter i tid via www.scangem.se!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln