Tino Hammid Memorial Gemmological Scholarship Program

Tino Hammid Memorial Gemmological Scholarship Program är ett stipendium som utdelas till fem sökanden av World Gem Foundation och omfattar den teoretiska delen av Career Gemmoloogy programmet, alltså fem delkurser om tillsammans ca 1300 sidor kursmaterial. Kostnaden för samma kurs är normalt 1400 Euro.
Kurserna läser stipendiemottagaren online i egen takt och det finns sedan möjlighet att genomgå de praktiska kurserna, fem stycken, för att få ett komplett Career Gemmologist diplom och titeln "CG". I Sverige och Norden läses kurserna av eventuell stipendiat via Scandinavian Gem Academy.
Mer information om stipendie och ansökningsformulär hittar du här: http://www.worldgemfoundation.com/scholarships.html
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln