Career Gemmology - ett ny utbildning för Gemmologer i Sverige och övriga Norden!

Scandinavian Gem Academys Career Gemmology program är den mest omfattande utbildning som finns av sitt slag i Norden. 1200 sidor teoretiskt material fördelat på 78 lektioner plus 28 dagars obligatoriska praktiska övningar inom ädelstensidentifiering, diamantgradering och färgstensgradering avslutas med ytterligare 100 timmars färgstensgradering online.
Nivån på kursmaterialet är hög jämfört med andra online och distansbaserade utbildningar och ingen av jämförbara utbildningar har så omfattande krav på praktisk ädelstensgradering.
Alla delkurser och moment kan läsas fristående och man behöver alltså inte köpa hela programmet utan kan gå de kurser man är mest intresserad av, det finns alltid möjlighet att senare bygga på med övriga kurser för att genomgå hela utbildningen. Mer information om kurserna hittar du på www.scandinaviangemacademy.com där du även registrerar dig genom att köpa kurser i onlinebutiken. Efter att betalningen genomförts så kommer ett mail med inloggningsuppgifter inom ett eller två dygn och då kan studenten logga in och antingen ladda hem kursmaterialet eller läsa direkt online.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln