SGS - årets gemmologihändelse i Sverige 2016.

Scandinavian Gem Symposium, SGS, arrangeras av Sveriges Gemmologiska RIksförening, SGRF, i sammarbete med initiativtagarna till symposiumet Jan Asplund och Conny Forsberg. SGS är det största och viktigaste eventet inom ädelstensområdet i Sverige på många år och kommer besökas av flera av de viktigaste aktörerna, största auktoriteterna och kunnigaste experterna inom ädelstensområdet i hela norden, konferensen kommer hålla allra högsta klass mätt även med Europeiska mått.
Deltagande får anses vara en självklarhet för alla som har möjlighet och är seriöst intresserade av gemmologi i Sverige och kommer vara ett lyssande tillfälle för kontaktskapande för alla som vill utveckla sin ädelstensrelaterade verksamhet eller vill få in en fot på marknaden.
Biljetter köpes via http://scangem.se och mer information om konferensen hittar du här: sgs.gemology.se

Medlemmar i Sveriges Gemmologiska Riksförening kommer få rabatt på biljettpriset som ungefär motsvarar årsavgiften. Vill du bli medlem så fyll i uppgifterna i denna länk: http://www.gemmologiska.se/medlem.php

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln