Scandinavian Gem Symposium.

Under hösten 2014 diskuterade min vän gemmologen Conny Forsberg och jag möjligheten att anordna en gemmologisk konferens av hög internationell standard i Sverige. Vi beslutade att anordna det hela på egen hand och anser oss nu vara på mycket god väg att uppnå vår målsättning. Dels genom de tre namnen ovan i kombination med oss själva men även för att vi redan nu vet att flera av både Europas och övriga världens mest kunniga personer inom olika delar av ädelstensområdet kommer närvara under konferensen.
Detta är alltså både en fantastisk möjlighet att lära sig mer om ädelstenar och att få möjlighet att träffa vår tids största experter inom sina områden samt träffa och lära känna kollegor från framförallt övriga norden men även från Europa och övriga världen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln