Exklusiva stenar till salu på tisdagens auktion.

Det är snart dags, tisdag den 12/5, för Sothebys auktion Magnificent Jewels and Noble Jewels. En 8,7 ct rosa diamant och en rubin på drygt 25ct blir antagligen höjdpunkterna och de har båda höga förväntade slutpriser.
Ädelstenar av hög kvalitet som är helt naturliga, alltså inte behandlade på något vis alls av människor, fortsätter betinga mycket höga priser och om förutsägelserna kring Sothebys auktion stämmer någorlunda så kommer vi alltså återigen att få se rekordpriser. Detta är något vi börjat vänja oss vid och det blir allt viktigare att kunna bekräfta att ädelstenar är av naturligt ursprung och fria från behandlingar för att de ska uppnå högsta möjliga pris vid försäljning.

http://www.sothebys.com/en/auctions/2014/magnificent-jewels-noble-jewels-ge1502.html

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln