All reklam är inte bra reklam.

Tv programmet Bukowskis på TV8 är underhållande men frågan är hur seriöst intryck det ger av företaget. I avsnittet som sändes idag, 9/10 visas som vanligt föremål före, under och efter försäljning. Höjdpunkten var en Louis Vuitton koffert från början av 1900-talet. I samband med programets avslutning nämner en av de medverkande i att den var auktionens höjdpunkt, att priset nådde internationell nivå och att de "för en gångs skull hittat rätt kunder". Ordalydelsen i det uttalandet är ganska klart, Bukowskis hittar väldigt sällan rätt kunder vilket ju i sin tur betyder att de lika sällan får ut rätt pris.

Jag har själv stort förtroende för Bukowskis men fortsätter utalanden i stil med detta kommer det förtroendet såklart sjunka. All reklam är faktiskt inte bra reklam.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Shiragha » Diamant:  ”Hej.1-skulle bara fråga köper ni oxå ädelstenar som oslipad? Jag har mycket äde..”

  • Shiragha » Svart & diamanter:  ”Hejsan. Jag har några Sten som hämtar från Afghanistan och Iran. Rå diamant och ..”

  • Nasro » Onlinekurser om diamant & ädelsten:  ”Jag är nybörjare , men väldigt intresserad av ädelstenar och diamant”

  • Christer » Santa Maria, värme & rubin.:  ”Angående det som sades om en "omvänd bevisbörda": "Värmebehandling av t ex rubin..”

  • dan österdahl » Ädelstensakademin nu i Norrköping!:  ”Hej Var kan jag köpa utrustning som lämpa sig för fältstudier ? dan 070 5229035”

Bloggarkiv

Etikettmoln